Kloakmester Odder

Kloakmester i 8300 – Odder

Hos 3byggetilbud.dk kan du få 3 uforpligtende tilbud på kloakmesterarbejde i Odder gratis, hurtigt, nemt og uforpligtende. I Odder og omegn findes der flere forskellige kloakmestre, og priserne vil ofte være forskellige, selvom arbejdet der udføres, er det samme, og derfor er det en god ide at få flere forskellige tilbud fra forskellige kloakmestre gennem 3byggetilbud.dk. Desuden giver 3byggetilbud.dk en gratis forsikring på arbejdet, der udføres af kloakmesteren, hvis du har fundet din kloakmester gennem vores service.

Find en kloakmester i dag!

Hvorfor er det vigtigt at holde sin kloak i orden?

De færreste danskere tænker på sin kloak i hverdagen, men derfor er kloakken stadig en vigtig del af et hus, hvilket også er grunden til, at der findes adskillige kloakmestre i Odder og omegn. Uden kloakker og kloakmestre har man nemlig ikke et sted at føre sit spildevand. Udover at dette sandsynligvis ville give en dårlig lugt i huset, vil der også være nogle sundhedsmæssige problemer i ikke at have en kloak. Derfor er det altså vigtigt, at du får den kloak set efter af en kloakmester, hvis du har mistanke om, at der er problemer med den.

Kloakmester Odder

Den rigtige kloakmester til den rigtige opgave

Heldigvis for dig har det aldrig været lettere at finde den helt rigtige kloakmester i Odder. Takket være 3byggetilbud.dk kan du med få klik bestille 3 uforpligtende tilbud til netop din opgave vedrørende kloakarbejde i Odder – og faktisk også andre opgaver i og omkring dit hus, som for eksempel malere. Når du anvender vores service, sender vi din opgavebeskrivelse til adskillige kloakmestre i Odder og omegn. Ud af dem vælger vi de kloakmestre, som der passer bedst til dit arbejde. Disse kloakmestre vil derefter kontakte dig, så I kan aftale nærmere om opgavens udførelse. Når vi udvælger kloakmestre i Odder gør vi det ud fra flere parametre – eksempelvis pris og ekspertise inden for din opgavetype.

Herunder findes en liste over kloakmestre i 8300 – Odder:

KLOAKMESTEREN I ODDER ApS
Østergade 21 – 8300 Odder

Kaj Karmisholt
Århusvej 86B – 8300 Odder

Solgård v/Henrik Solgård Christensen
Bygaden 25 – 8300 Odder

Kloakmester Henrik Nielsen
Aakjærvej 36 – Falling – 8300 Odder

ENTREPRENØRFIRMAET PEDER TANG ApS
Balshavevej 95 – Ndr Randlev – 8300 Odder

ODDER SPILDEVAND A/S
H.P.T. Israelsens Vej 15 – 8300 Odder

ODDER KLOAKSERVICE ApS
Balshavevej 95 – Ndr Randlev – 8300 Odder

Hansens Blikkenslagerforretning ApS
Bilsbækvej 91 – Ørting – 8300 Odder

HOV VVS, E. BECK PEDERSEN ApS
Lærkevej 42 – Hou – 8300 Odder

KEN SKOVBY VVS ApS
Skovdalsvej 13 – 8300 Odder

A.D. TEKNIK ApS
Kildegade 6 – 8300 Odder

P.V.S. TECNIQUE ApS
Højgaardsvej 13 – 8300 Odder

M Huber ApS
Løjenkærvej 34 – 8300 Odder

Dansk Vandbehandling ApS
Løjenkærvej 20 – Løjenkær – 8300 Odder

BERGGRENS VVS ApS
Stampmøllevej 52 – 8300 Odder

Airsolution Danmark ApS
Østermarksvej 114 – Ndr Randlev – 8300 Odder

Østjyllands Oliefyrsservice og Varmepumpeservice ApS
Høghus 111 – 8300 Odder

Finn Sørensen ApS VVS Teknik
C/O Finn -1 Steen Sørensen, Rønhøjvej 29 – 8300 Odder

SMEDEN I BALLE ApS
Drammelstrupvej 39B – Balle – 8300 Odder

Odder VVS ApS
Ankjær 119 – 8300 Odder

AIRTJEK ApS
Østermarksvej 114 – Ndr Randlev – 8300 Odder

OLIEFYRSSERVICE ApS
Saloparken 308 – 8300 Odder

CL VVS-TEKNIK ApS
Præstelunden 47 – 8300 Odder

GOSMER SMEDE OG VVS ApS
Gosmervej 56 – Gosmer – 8300 Odder

Odder Blik ApS
Ankjær 121 – 8300 Odder

BLIKVÆRKSTEDET ApS
Drammelsbækvej 21 – Over Randlev – 8300 Odder

Nordisk Varmepumpe ApS
Hølkenvej 51 – Hølken – 8300 Odder

BLIKKENSLAGERFIRMAET HENRIK SØRENSEN ApS
Jernaldervej 19 – 8300 Odder

KS blik
C/O Kim solsbæk, Aahavevej 2 – 8300 Odder

Ejendomsservice V/kenneth Larsen
Præstelunden 48 – 8300 Odder

På denne liste har vi taget højde for at det skal vi en virksomhed tæt på dig.

Hvorfor kan jeg ikke bare selv ringe til de forskellige kloakmestre i Odder?

Når du bruger 3byggetilbud.dk tager vi kontakt til op mod 60 kloakmestre i Odder og omegn hvoraf vi vælger de tre kloakmestre i Odder, som vi mener, vil passe bedst til din opgave. Når du ser 3 tilbud, er det altså fordi, at vi allerede har valgt disse kloakmestre ud fra en større pulje, bestående af adskillige kloakmestre fra Odder og omegn. Gennem vores service sparer du altså tiden, det ellers ville tage at ringe rundt til op mod 60 kloakmestre i Odder og omegn. Derefter skal du som bygherre blot tage stilling til hvilken kloakmester fra Odder, du synes passer bedst. 3byggetilbud.dk tager altså kontakt til en bred vifte af kloakmestre i Odder og omegn, og vælger de kloakmestre i Odder og omegn ud, som der passer bedst til din opgave.

Kloakmester Odder

Det lyder dejligt, hvordan kommer jeg så i gang?

Når du er klar til at indhente tilbud på kloakmesterarbejde i Odder skal du blot trykke på knappen herunder. Her vil du blive mødt af et ansøgningsskema, som du skal udfylde så detaljeret, at vi kan tage det med til de kloakmestre i Odder, som vi samarbejder med, og give dem en forståelse af hvad opgaven går ud på. Efter at have snakket med adskillige kloakmestre fra Odder og omegn, vil vi altså matche din opgave med de tre kloakmestre i Odder som passer bedst til netop din opgave. Disse tre kloakmestre fra Odder eller omegn vil kontakte dig, så I kan aftale nærmere.

Lad os hjælpe dig, det er gratis!

Kloakmester Odder

Gratis og uforpligtende

Hvis du af den ene eller anden grund ikke vil gå videre med nogen af de kloakmestre, som vi her fundet, eller hvis du ikke vil have arbejdet udført alligevel, er vores tilbud heldigvis for dig som bygherre ganske gratis og uforpligtende. Det betyder at du på ingen måde er bundet, selvom du indhenter tilbuddene ved hjælp af vores side.

Find den rigtige kloakmester til dit projekt her.

Tips og tricks til at vælge den rigtige kloakmester i Odder

Når du står med tilbuddene fra de tre kloakmestre fra Odder i hånden, kan det være svært at vælge den rigtige. Herunder finder du tre ting, som kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige kloakmester i Odder.

1 – Prisen

Prisen er naturligvis noget af det, som folk vil sammenligne de forskellige tilbud på, dog er det vigtigt, at arbejdet også udføres ordentligt og holdbart. Derfor er det altså ikke nødvendigvis en god idé blot at vælge den billigste kloakmester i Odder.

2 – Erfaringer fra andre

Det kan være en god ide at snakker med naboer, venner og bekendte, som der også har fået udført kloakmesterarbejde i Odder. Spørg ind til, hvilken kloakmester de valgte. Hvordan oplevede de samarbejdet? Fik de tilbud fra netop den kloakmester, som du har fået tilbud fra? Hvis ikke du kender nogen personligt, som der har fået udført kloakmesterarbejde i Odder, kan det være, at din by har en Facebook-gruppe, hvor du kan spørge til råds. Disse grupper hedder ofte noget i retning af byens postnummer, efterfulgt at bynavnet. For eksempel ”8300 Odder”. Sidst men ikke mindst er der hjemmesider som Trust Pilot, hvor brugere kan anmelde firmaers arbejde. Hvem ved? Måske har nogle af kloakmestrene fra Odder en side her?

3 – Erfaring

Udover anmeldelser, kan man også kigge på hvor meget erfaring de forskellige kloakmestre fra Odder har. Ofte har de kloakmestre med mere erfaring oplevet mere, og kan derfor klare mere specialiserede opgaver. Dog kan mindre og yngre firmaer også have specialiseret sig fra starten af, og derfor bør man heller ikke udelukkende vælge et firma til eller fra på grund af firmaets alder.

Kloakmester Odder

Hvilke kloakmestre samarbejder 3byggetilbud.dk med?

Hos 3byggetilbud.dk samarbejder vi med mange kloakmestre, fordelt i hele landet – herunder også Odder. Når du vælger at få dit arbejde udført af en kloakmester fra Odder, fundet via 3byggetilbud.dk, er du sikker på, at det er en kloakmester, som andre kunder også har haft gode erfaringer med. Skulle du dog – mod forventning – være uheldig og have problemer, så er du heldigvis forsikret gennem 3byggetilbud.dk – vi udsteder en gratis forsikring på 35.000 kroner på private byggeprojekter, og en forsikring på 100.000 kroner, hvis arbejdet skal udføres ved en forening eller virksomhed. Du skal blot uploade tilbuddet fra den kloakmester, som du har valgt og fundet gennem 3byggetilbud.dk, HER.

Kloakmester Odder

Kan man udføre kloakarbejde selv?

Udover at kloakmesterarbejde for nogen kan synes ulækkert, er der faktisk også arbejde, som det er forbudt at lave uden en autorisation. Det er tilladt at rense vandlåse selv, og man må også selv lave nedløbsrør til regnvand, men udover dette er det faktisk forbudt at lave kloakarbejde inden for skel som privatperson. Derfor anbefaler vi hos 3byggetilbud.dk at man som borger i Odder finder en kloakmester i Odder eller omegn. Ved hjælp af 3byggetilbud.dk er du sikker på at få en kompetent kloakmester fra Odder eller omegn til at hjælpe dig bedst muligt – og til markedets måske bedste pris!

Okay, lad os give det et forsøg

Min kloak er stoppet – hvad gør jeg?

Det er ofte ekstremt ubelejligt, når kloakken stopper til. Nogle gange kan man være heldig at løsne blokaden selv – for eksempel ved hjælp af en svupper, men i andre tilfælde skal der altså fagfolk til. De fleste vil gøre stort set alt for at undgå en sådan uheldig situation, og det er der god grund til. Heldigvis er der faktisk ting, som man kan gøre for at undgå forstoppelser i kloakken. For eksempel kan de fleste kloakmestre i Odder udføre TV-inspektion. TV-inspektion udføres med en lille robot, som er udstyret med et kamera. Dette kamera kan se rødder og andet, som der begrænser gennemgangen i kloakken. Dette kan derefter fjernes, og dermed altså forebygge forstoppelser. TV-inspektion kan også afsløre eventuelle utætheder, som kan give rotter adgang til huset.

Få professionel hjælp af en autoriseret kloakmester

Hvorfor vælge en kloakmester i Odder?

Det er en god ide at støtte de lokale virksomheder i sit område. Derfor er det altså en god ide at søge en kloakmester i Odder hvis man bor her, og man har problemer med sin kloak, eller hvis man har mistanke om at der er noget galt med sin kloak. Nogle kloakmestre tager også penge for kørsel til og fra opgaver, hvilket gør opgaven dyrere. Derfor kan en større kloakmestervirksomhed, der har adresse et stykke væk være dyrere end en lokal kloakmester fra Odder. Dog kan der være grunde til, at man vælger en kloakmester fra nabobyen i stedet for kloakmesteren i Odder. Dette kunne være årsager som for eksempel:

 • Ekspertise
  Hvis din opgave er meget specialiseret, kan det give god mening at få en kloakmester med et bestemt speciale til at løse din opgave. Dette valg hjælper 3byggetilbud.dk dig naturligvis også med at tage. Vi vælger kandidater til vores opgaver ud fra flere parametre, herunder ekspertise.
 • Pris
  Det er ikke altid, at den lokale kloakmester er billigere end nabobyens. Derfor kan det af og til give mening at vælge nabobyens kloakmester i stedet, baseret på pris. Dog skal man huske at de to øvrige punkter også er vigtige at have i mente – både troævidghed og ekspertise er vigtige elementer i et godt samarbejde med en kloakmester.
 • Troværdighed
  3byggetilbud.dk samarbejder udelukkende med kloakmestre, som andre kunder har været tilfredse med. Det kan være en stor tryghed for dig som bygherre at vide, at kloakmesteren, som du hyrer, har lavet flere opgaver for andre på tilfredsstillende vis. Dog er det også vigtigt, at du selv føler at den kloakmester, du hyrer, er en man kan stole på.

Find den rigtige kloakmester til dit projekt her

Kloakmester Odder

 

Lidt om Odder: 

Odder har flere betydninger:

 • Odder (by) – en jysk by.
 • Odder Sogn – et jysk sogn.
 • Odder Kommune – en jysk kommune.
 • Odder (dyr) – et rovdyr
 • Odder – en dværg i nordisk mytologi.

 

Information om Odder i dette afsnit, er fra Wikipedia.

Eksempeler på andre byer, hvor vi også kan hjælpe dig med at finde en kloakmester


Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen