Kloakmester Hvidovre

Kloakmester i 2650 – Hvidovre

Hos 3byggetilbud.dk kan du få 3 uforpligtende tilbud på kloakmesterarbejde i Hvidovre gratis, hurtigt, nemt og uforpligtende. I Hvidovre og omegn findes der flere forskellige kloakmestre, og priserne vil ofte være forskellige, selvom arbejdet der udføres, er det samme, og derfor er det en god ide at få flere forskellige tilbud fra forskellige kloakmestre gennem 3byggetilbud.dk. Desuden giver 3byggetilbud.dk en gratis forsikring på arbejdet, der udføres af kloakmesteren, hvis du har fundet din kloakmester gennem vores service.

Find en kloakmester i dag!

Hvorfor er det vigtigt at holde sin kloak i orden?

De færreste danskere tænker på sin kloak i hverdagen, men derfor er kloakken stadig en vigtig del af et hus, hvilket også er grunden til, at der findes adskillige kloakmestre i Hvidovre og omegn. Uden kloakker og kloakmestre har man nemlig ikke et sted at føre sit spildevand. Udover at dette sandsynligvis ville give en dårlig lugt i huset, vil der også være nogle sundhedsmæssige problemer i ikke at have en kloak. Derfor er det altså vigtigt, at du får den kloak set efter af en kloakmester, hvis du har mistanke om, at der er problemer med den.

Kloakmester Hvidovre

Den rigtige kloakmester til den rigtige opgave

Heldigvis for dig har det aldrig været lettere at finde den helt rigtige kloakmester i Hvidovre. Takket være 3byggetilbud.dk kan du med få klik bestille 3 uforpligtende tilbud til netop din opgave vedrørende kloakarbejde i Hvidovre – og faktisk også andre opgaver i og omkring dit hus, som for eksempel malere. Når du anvender vores service, sender vi din opgavebeskrivelse til adskillige kloakmestre i Hvidovre og omegn. Ud af dem vælger vi de kloakmestre, som der passer bedst til dit arbejde. Disse kloakmestre vil derefter kontakte dig, så I kan aftale nærmere om opgavens udførelse. Når vi udvælger kloakmestre i Hvidovre gør vi det ud fra flere parametre – eksempelvis pris og ekspertise inden for din opgavetype.

Herunder findes en liste over kloakmestre i 2650 – Hvidovre:

KLOAKFIRMAET AALYKKE ApS
Femagervej 39 – st. 1 – 2650 Hvidovre

LYNGHOLM KLOAK A/S
Avedøreholmen 58 – 2650 Hvidovre

BO VALDBJØRN ANDERSEN ApS
C/O Bo Valdbjørn Andersen, Nørbyholm 12 – 2650 Hvidovre

SVATEK A/S
Catherine Boothsvej 3 – 2650 Hvidovre

DBE LYNGHOLM ApS
Nymarksvej 27 – 2650 Hvidovre

J.H.N. Teknik v/ Jan Holm Nielsen
Homers Alle 7 – 2650 Hvidovre

OK Anlægsteknik v/Karl Aage Madsen
I G Smiths Alle 11A – 2650 Hvidovre

Kloak Entreprenør Steen B Hansen
Frihedslyst Alle 42 – 2650 Hvidovre

Hvidovre Kloak v/Bo Knudsen
Holmelundsvej 6 – 2650 Hvidovre

LYNGHOLM KLOAK SERVICE I/S
Avedøreholmen 58 – 2650 Hvidovre

PAH BYGGE ANLÆG ApS
Hvidovregade 28 – 30 – 2650 Hvidovre

COCLAA ApS
Arnold Nielsens Boulevard 64B – 2650 Hvidovre

LYNGHOLM TV-INSPEKTION ApS
Avedøreholmen 58 – 2650 Hvidovre

SUVEREN GRUPPEN KLOAKAFDELING ApS
Jernholmen 48D – 2650 Hvidovre

DBE KLOAKSERVICE ApS
Søvangsvej 48 – 2650 Hvidovre

JKB ApS
Rebæk Alle 46 – 2650 Hvidovre

Kims Kloakservice ApS
Egevolden 194 – 2. tv – 2650 Hvidovre

HOFOR SPILDEVAND HVIDOVRE A/S
C/O Hvidovre Kommune, Rådhuset, Hvidovrevej 278 – 2650 Hvidovre

KLOAGGER A/S
Nordholmen 11 – 2650 Hvidovre

CMT Kloakservice ApS
Helenas Alle 28 – 2650 Hvidovre

KJ Kloakservice ApS
Avedøre Enghavevej 16 – 2650 Hvidovre

Kloakservicekbh ApS
Egevolden 194 – 2. tv – 2650 Hvidovre

ABN Kloakteknik ApS
Stavnsbjergvej 8 – 2650 Hvidovre

Webers Kloakservice
Strøbyvej 9 – 2650 Hvidovre

SPILDEVANDSCENTER AVEDØRE I/S
Kanalholmen 28 – 2650 Hvidovre

Top Kloakservice v/Johnny Michael Nebelong
Stavnsbjergvej 8 – 2650 Hvidovre

KJ Kloakservice
Avedøre Enghavevej 16 – 2650 Hvidovre

Ørbæk Bioteknik ApS
Tårnfalkevej 12 – 2650 Hvidovre

Primo VVS 2.0 ApS
Avedøreholmen 96C – 2650 Hvidovre

P C VVS SERVICE ApS
Fagerstedvej 52 – 2650 Hvidovre

På denne liste har vi taget højde for at det skal vi en virksomhed tæt på dig.

Hvorfor kan jeg ikke bare selv ringe til de forskellige kloakmestre i Hvidovre?

Når du bruger 3byggetilbud.dk tager vi kontakt til op mod 60 kloakmestre i Hvidovre og omegn hvoraf vi vælger de tre kloakmestre i Hvidovre, som vi mener, vil passe bedst til din opgave. Når du ser 3 tilbud, er det altså fordi, at vi allerede har valgt disse kloakmestre ud fra en større pulje, bestående af adskillige kloakmestre fra Hvidovre og omegn. Gennem vores service sparer du altså tiden, det ellers ville tage at ringe rundt til op mod 60 kloakmestre i Hvidovre og omegn. Derefter skal du som bygherre blot tage stilling til hvilken kloakmester fra Hvidovre, du synes passer bedst. 3byggetilbud.dk tager altså kontakt til en bred vifte af kloakmestre i Hvidovre og omegn, og vælger de kloakmestre i Hvidovre og omegn ud, som der passer bedst til din opgave.

Kloakmester Hvidovre

Det lyder dejligt, hvordan kommer jeg så i gang?

Når du er klar til at indhente tilbud på kloakmesterarbejde i Hvidovre skal du blot trykke på knappen herunder. Her vil du blive mødt af et ansøgningsskema, som du skal udfylde så detaljeret, at vi kan tage det med til de kloakmestre i Hvidovre, som vi samarbejder med, og give dem en forståelse af hvad opgaven går ud på. Efter at have snakket med adskillige kloakmestre fra Hvidovre og omegn, vil vi altså matche din opgave med de tre kloakmestre i Hvidovre som passer bedst til netop din opgave. Disse tre kloakmestre fra Hvidovre eller omegn vil kontakte dig, så I kan aftale nærmere.

Lad os hjælpe dig, det er gratis!

Kloakmester Hvidovre

Gratis og uforpligtende

Hvis du af den ene eller anden grund ikke vil gå videre med nogen af de kloakmestre, som vi her fundet, eller hvis du ikke vil have arbejdet udført alligevel, er vores tilbud heldigvis for dig som bygherre ganske gratis og uforpligtende. Det betyder at du på ingen måde er bundet, selvom du indhenter tilbuddene ved hjælp af vores side.

Find den rigtige kloakmester til dit projekt her.

Tips og tricks til at vælge den rigtige kloakmester i Hvidovre

Når du står med tilbuddene fra de tre kloakmestre fra Hvidovre i hånden, kan det være svært at vælge den rigtige. Herunder finder du tre ting, som kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige kloakmester i Hvidovre.

1 – Prisen

Prisen er naturligvis noget af det, som folk vil sammenligne de forskellige tilbud på, dog er det vigtigt, at arbejdet også udføres ordentligt og holdbart. Derfor er det altså ikke nødvendigvis en god idé blot at vælge den billigste kloakmester i Hvidovre.

2 – Erfaringer fra andre

Det kan være en god ide at snakker med naboer, venner og bekendte, som der også har fået udført kloakmesterarbejde i Hvidovre. Spørg ind til, hvilken kloakmester de valgte. Hvordan oplevede de samarbejdet? Fik de tilbud fra netop den kloakmester, som du har fået tilbud fra? Hvis ikke du kender nogen personligt, som der har fået udført kloakmesterarbejde i Hvidovre, kan det være, at din by har en Facebook-gruppe, hvor du kan spørge til råds. Disse grupper hedder ofte noget i retning af byens postnummer, efterfulgt at bynavnet. For eksempel ”2650 Hvidovre”. Sidst men ikke mindst er der hjemmesider som Trust Pilot, hvor brugere kan anmelde firmaers arbejde. Hvem ved? Måske har nogle af kloakmestrene fra Hvidovre en side her?

3 – Erfaring

Udover anmeldelser, kan man også kigge på hvor meget erfaring de forskellige kloakmestre fra Hvidovre har. Ofte har de kloakmestre med mere erfaring oplevet mere, og kan derfor klare mere specialiserede opgaver. Dog kan mindre og yngre firmaer også have specialiseret sig fra starten af, og derfor bør man heller ikke udelukkende vælge et firma til eller fra på grund af firmaets alder.

Kloakmester Hvidovre

Hvilke kloakmestre samarbejder 3byggetilbud.dk med?

Hos 3byggetilbud.dk samarbejder vi med mange kloakmestre, fordelt i hele landet – herunder også Hvidovre. Når du vælger at få dit arbejde udført af en kloakmester fra Hvidovre, fundet via 3byggetilbud.dk, er du sikker på, at det er en kloakmester, som andre kunder også har haft gode erfaringer med. Skulle du dog – mod forventning – være uheldig og have problemer, så er du heldigvis forsikret gennem 3byggetilbud.dk – vi udsteder en gratis forsikring på 35.000 kroner på private byggeprojekter, og en forsikring på 100.000 kroner, hvis arbejdet skal udføres ved en forening eller virksomhed. Du skal blot uploade tilbuddet fra den kloakmester, som du har valgt og fundet gennem 3byggetilbud.dk, HER.

Kloakmester Hvidovre

Kan man udføre kloakarbejde selv?

Udover at kloakmesterarbejde for nogen kan synes ulækkert, er der faktisk også arbejde, som det er forbudt at lave uden en autorisation. Det er tilladt at rense vandlåse selv, og man må også selv lave nedløbsrør til regnvand, men udover dette er det faktisk forbudt at lave kloakarbejde inden for skel som privatperson. Derfor anbefaler vi hos 3byggetilbud.dk at man som borger i Hvidovre finder en kloakmester i Hvidovre eller omegn. Ved hjælp af 3byggetilbud.dk er du sikker på at få en kompetent kloakmester fra Hvidovre eller omegn til at hjælpe dig bedst muligt – og til markedets måske bedste pris!

Okay, lad os give det et forsøg

Min kloak er stoppet – hvad gør jeg?

Det er ofte ekstremt ubelejligt, når kloakken stopper til. Nogle gange kan man være heldig at løsne blokaden selv – for eksempel ved hjælp af en svupper, men i andre tilfælde skal der altså fagfolk til. De fleste vil gøre stort set alt for at undgå en sådan uheldig situation, og det er der god grund til. Heldigvis er der faktisk ting, som man kan gøre for at undgå forstoppelser i kloakken. For eksempel kan de fleste kloakmestre i Hvidovre udføre TV-inspektion. TV-inspektion udføres med en lille robot, som er udstyret med et kamera. Dette kamera kan se rødder og andet, som der begrænser gennemgangen i kloakken. Dette kan derefter fjernes, og dermed altså forebygge forstoppelser. TV-inspektion kan også afsløre eventuelle utætheder, som kan give rotter adgang til huset.

Få professionel hjælp af en autoriseret kloakmester

Hvorfor vælge en kloakmester i Hvidovre?

Det er en god ide at støtte de lokale virksomheder i sit område. Derfor er det altså en god ide at søge en kloakmester i Hvidovre hvis man bor her, og man har problemer med sin kloak, eller hvis man har mistanke om at der er noget galt med sin kloak. Nogle kloakmestre tager også penge for kørsel til og fra opgaver, hvilket gør opgaven dyrere. Derfor kan en større kloakmestervirksomhed, der har adresse et stykke væk være dyrere end en lokal kloakmester fra Hvidovre. Dog kan der være grunde til, at man vælger en kloakmester fra nabobyen i stedet for kloakmesteren i Hvidovre. Dette kunne være årsager som for eksempel:

  • Ekspertise
    Hvis din opgave er meget specialiseret, kan det give god mening at få en kloakmester med et bestemt speciale til at løse din opgave. Dette valg hjælper 3byggetilbud.dk dig naturligvis også med at tage. Vi vælger kandidater til vores opgaver ud fra flere parametre, herunder ekspertise.
  • Pris
    Det er ikke altid, at den lokale kloakmester er billigere end nabobyens. Derfor kan det af og til give mening at vælge nabobyens kloakmester i stedet, baseret på pris. Dog skal man huske at de to øvrige punkter også er vigtige at have i mente – både troævidghed og ekspertise er vigtige elementer i et godt samarbejde med en kloakmester.
  • Troværdighed
    3byggetilbud.dk samarbejder udelukkende med kloakmestre, som andre kunder har været tilfredse med. Det kan være en stor tryghed for dig som bygherre at vide, at kloakmesteren, som du hyrer, har lavet flere opgaver for andre på tilfredsstillende vis. Dog er det også vigtigt, at du selv føler at den kloakmester, du hyrer, er en man kan stole på.

Find den rigtige kloakmester til dit projekt her

Kloakmester Hvidovre

 

Lidt om Hvidovre: 

Hvidovre er en bydel i Storkøbenhavn med 53.433 indbyggere (2021), beliggende i Hvidovre Kommune øst for Brøndby, syd for Rødovre, vest for Valby og otte kilometer vest for København Centrum.

 

Information om Hvidovre i dette afsnit, er fra Wikipedia.

Eksempeler på andre byer, hvor vi også kan hjælpe dig med at finde en kloakmester


Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen