Er dit afløb stoppet? Ring til en kloakmester!

Kloakken er ikke dét, de fleste tænker på, når vandet langsomt drænes af vasken, eller hvis badet lugter lidt. Men det er en god idé at få tjekket, hvis du døjer med førnævnte problemer. I denne artikel vil du få en kort oversigt over, hvad en kloakmester er, hvad de laver, hvad det koster, mm.

 

Hvad er en kloakmester?

En kloakmester er uddannet til at varetage opgaver, der har med kloakering og kloaksystemer at gøre. Kloakarbejde kan kun udføres af en autoriseret kloakmester, da arbejdet afhænger af, at kloakmesteren kan klare opgaven med den rette sikkerhed med sin viden og erfaring.

 

Hvilke opgaver varetager en kloakmester?

En kloakmester udfører diverse opgaver, som er relateret til kloakker. En kloakmester kan:

  • Etablere, udskifte og renovere kloakrør og afløbssystemer
  • Højtryksrense og spule din kloak
  • Suge slam
  • Hjælpe dig med et stoppet toilet, håndvask eller afløb
  • Tilslutte kloakledninger og stikledninger
  • Etablere renseanlæg
  • Etablere dræn og nedsivningsanlæg
  • Inspicere og rense kloakker
  • Og meget mere

 

Hvad koster det at hyre en kloakmester?

Det er meget forskelligt, hvad en kloakmester koster at hyre. Kloakering indebærer nemlig ofte tidskrævende gravearbejde, hvorimod en almen TV-inspektion er lidt nemmere at udføre. Derfor vil prisen typisk variere alt efter, om det er en simpel rensning af kloakken eller en inspektion af kloakken, fordi den ene opgaver kræver mere tid end den anden. Men du skal nok regne med at timeprisen på en kloakmester svinger mellem 350 kroner til 450 kroner.

 

Hvorfor skal du have fikset dine afløb af en kloakmester?

Det er altså ikke et nemt job selv at ordne sine afløb, hvilket også er derfor en autoriseret kloakmester er nødt til at ordne opgaven for dig. Det er super vigtigt, at afløbene i dit hjem fungerer som de skal, ellers kan der ske mange problemer; dårlig lugt i hjemmet og sandsynligvis sundhedsmæssige problemer, hvis der er dyr eller andet i rørene. Du kan selvfølgelig forsøge dig med en svupper, men normalvis er det bedste råd at hyre en kloakmester.

 

Find en kloakmester nemt i din by

Det kan være svært at vide, hvor du skal starte med at finde en kloakmester. Men der er mange måder at finde en på. Du kan spørge venner, bekendte, familie og Google. Eller du kan læse mere om, hvor du kan finde her. Her kan du finde en kloakmester i de fleste danske byer og sågar indhente tre tilbud på en!

 

Er du miljøbevidst? Få styr på din kloak

Spildevand er ikke særlig godt for miljøet og så er det, som navnet også nævner, spild af vand. Det er selvfølgelig ikke altid noget du kan kontrollere, så derfor er det godt at få en kloakmester på sagen, hvis du mistænker der er noget galt med dine rør.

Hvis du derudover at være miljøbevidst omkring dit afløb, kan du desuden også være mere miljøbevidst i din hverdag ved at investere i miljøvenlig emballage. Du kan finde mere om det på Daniaemballage.dk. På siden kan du finde flere forskellige slags miljøvenlig emballage, som du kan købe og bruge i din dagligdag.

 

Hyr en kloakmester allerede i dag!

Et stoppet afløb er et virkelig irriterende problem, som skal fikses og gerne så hurtigt som muligt. Jo hurtigere du får en kloakmester på sagen, jo hurtigere kan du have rindende vand gennem afløbet igen.

Indlæg oprettet 28

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen