Derfor bør du anskaffe dig energidøre- og vinduer

Der er mange måder, du kan energirenovere din bolig på. Du kan fx efterisolere dit loft eller dine vægge, du kan få anlagt solceller på dit tag eller du kan udskifte din gamle varmekilde.

Mange glemmer dog deres døre og vinduer. Og det er en skam, for der kan faktisk være mange penge at spare ved at skifte til energidøre- og vinduer.

Begræns varmeudslippet med en moderne energidør

Mange nye, moderne yderdøre i dag er specielt designet til at begrænse varmeudslippet. Det betyder, at kravet til opvarmning af hjemmet falder, og det kan mærkes på varmeudgifterne. Derudover er mange nye døre lavet af materialer, som giver en bedre isolering end tidligere. Alt det kan du få, hvis du skifter til en energidør – og samtidig uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller designet.

Energidøre har nemlig ikke kun til fordel at være mere energieffektive. De har også til fordel at gøre en forskel for dit hjems design. Energidøre er nemlig både flotte og æstetiske og kan give dit hjem et mere stilrent og moderne udtryk.

bygga.dk kan du læse mere om, hvad det koster at få udskiftet døre, låse osv.

Vælg energiruder fremfor termoruder

Du er helt sikkert hørt om termoruder før, men har du også hørt om energiruder? Hvis ikke, så læs med.

Energiruder er en særlig energibesparende type rude, hvor glaslagene er belagt med en lav-emissionsbelægning, som sikrer at der ikke slipper energi ud af ruden. Energiruder er desuden lavet af en glasart, som isolerer bedre end almindelige ruder – herunder også termoruder. Der er derfor mange fordele forbundet med at skifte til energiruder.

Få et bedre indeklima

Den primære fordel ved at skifte til energiruder, er naturligvis at de isolerer bedre og dermed holder bedre på varmen. Men faktisk opnår du også et bedre indeklima med energiruder, da de modvirker dannelse af dug på indersiden, som kan give mug og svamp.

Forøger husets værdi

Alle former for energirenoveringer øger din boligs værdi, og det gælder naturligvis også for energiruder. Hvis du skifter dine nuværende ruder ud med energiruder, vil det betyde, at din bolig stiger i værdi, samtidig med at du sparer på varmeudgifterne. Det er win-win.

Mindre risiko for at punktere

I modsætning til fx termoruder, så har energiruder en lavere risiko for at punktere. Du sparer dermed også penge på udskiftning, da energiruder typisk ikke skal udskiftes så ofte som almindelige ruder.

Kort sagt så betaler det sig i allerhøjeste grad, at investere i energiruder- og døre.

Indlæg oprettet 28

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen